Beursbabbel

Augustus 2013

Op 28 juni 2013 zijn Ries en Christel in het huwelijksbootje gestapt. Een beursbabbel vanuit hen:

De hele dag viel de regen met bakken uit de hemel, maar dat heeft ons humeur en het feest niet in de weg gestaan. Van het begin tot het einde hebben wij met volle teugen genoten van de talloze verassingen.

Door Hans werden wij opgehaald met een Feldmeister KD12L. We konden plaatsnemen in een mooi versierde huifkar. Bij het verlaten van het gemeentehuis stonden er 13 tractorfanaten met hun tractoren klaar om ons naar de Schatberg te begeleiden.

Aan het einde van de receptie volgde een verassing die in deze beursbabbel wel even mag worden uitgelicht. De medeorganisatoren van de modelauto ruibeurs Sevenum kwamen met een aantal bijzondere modellen met daarbij een grote kaart met gelukwensen van vele standhouders.

Graag willen wij jullie bedanken voor deze ontzettend leuke verassing en wensen! Wij hebben genoten van een mooie dag! Ries en Christel

September 2012

5 jaar Modelautoruilbeurs Sevenum. Zondag 9 september is de jubileumbeurs. Rede voor een feestje. Bij een feestje hoort natuurlijk iets lekkers. Daarom is er voor de bezoekers en standhouders bij aankoop van een stukje vlaai het kopje koffie gratis.

En er zijn nog meer leuke dingen… Er is een speciaal modelletje in gelimiteerde oplage uitgebracht, deze is tijdens de beurs exclusief verkrijgbaar.

Zo’n beurs vraagt natuurlijk ook om een beetje media aandacht en daarover hebben we niet te klagen. Maandag is er een interview op Maaslandradio geweest. Woensdag werd een minuut voor opgeluisterd door Christel met een leuke uitleg over de beurs. Donderdag werd er in de Hallo Horst aan de Maas ruim een halve pagina besteed aan een interview. Radio Reindonk maakt reclame op hun tekst-tv en in hun radio-uitzendingen. Wordt er deze week nog meer uit de hoge hoed getoverd? Wie weet!

Ook in deze beursbabbel dan nog maar even reclame. Kom zondag 9 september allemaal naar de modelauto-ruilbeurs in de Schatberg te Sevenum. Misschien is het wel de leukste beurs van Zuid Nederland.

December 2012

Modelautoruilbeurs Sevenum bereid uit!

Hoog tijd voor een nieuwe beursbabbel! Er is namelijk nieuws, naast het feit dat de nieuwe data bekend zijn en dat deze alweer zijn gedrukt op een mooie flyer is er meer nieuws.

De oplettende verzamelaar heeft het natuurlijk al lang gezien. De modelautoruilbeurs Sevenum gaat uitbereiden. Naast alle verzamelwaar die al wordt aangeboden: vrachtauto’s, personenauto’s, tractoren, grondverzetmodellen enzovoorts wordt er een nieuw onderdeel aangeboord.

Vanaf de eerste beurs 2013 op 20 januari worden er ook modeltreinen aangeboden. Er zullen een aantal standhouders zijn die hun verzamelingen op het gebied van modelspoor te koop aanbieden.

Wij zijn heel nieuwsgierig naar welke nieuwe mensen we kunnen ontvangen. U ook?

Ter informatie:
Natuurlijk is het mogelijk om als standhouder aanwezig te zijn. Voor meer informatie klikt u in de menubalk op boekingen/informatie

Mei 2012

In het digitale tijdperk wat waarin we leven hoort bij een modelauto ruilbeurs toch wel een goede site. Maar ja wat zet je nu op zo’n site.
Een fotoimpressie is toch wel gewenst want hoe krijg je de sfeer die er hangt op de Sevenumse beurs nou in woorden ondergebracht. Maar ja alleen foto’s dat is toch niet echt voldoende.
Informatie wordt er geroepen, tjsa… inderdaad erg belangrijk goede informatie. Maar ja wat is dat nou goede informatie….? Laten we dan maar beginnen met de vraag welk doel de site moet hebben, weer komen we bij het woord informatie/informeren.

Het is duidelijk we moeten beginnen bij het begin. Vertellen hoe de beurs is onstaan, dat is leuk om te lezen. Natuurlijk moeten de lezers ook kunnen vinden op welke data en waar ze de beurs kunnen bezoeken. En de standhouders? Voor hen is het handig om te kunnen vinden wat de tafels kosten, en misschien ook wel wat de afmetingen zijn. En als ze willen reserveren, dan moeten ze ook kunnen vinden op welke manieren dit kan. En misschien moeten ze wel rechtstreeks kunnen reserveren. Ow ja en wat ook handig is, hoe kom je bij de Schatberg? De route deze moet ook aangegeven worden.

Maar ja hoe hou je dan leven in de site? Door de foto’s te wisselen is een voorstel, dat kan. Maar het is toch ook leuk als er iets nieuws te lezen is. Oke dan maken we een beursbabbel, na iedere beurs komt er een onderwerp, een persoon, of een gebeurtenis in de spotlight te staan. Zo is er toch na iedere beurs iets nieuws. Maar ja welk onderwerp kies je nou voor zo’n eerste beursbabbel. Ik weet het! Begin bij het begin:het ontstaan van de beursbabbel.